La sotssecretària d'Estudis i Programes del PP, Andrea Levy, va advertir ahir al líder del PSOE, Pedro Sánchez, que pactar "amb la radicalitat i els populismes acaba en inestabilitat, ingovernabilitat i incertesa" i li va demanar que oblidi el "joc de trons" i miri "pels interessos generals d'Espanya".

"Li demanem al senyor Pedro Sánchez que deixi de pensar en el seu lideratge dins del PSOE i que pensi en el que necessita Espanya i els espanyols, que és estabilitat, recuperació i creació de treball, i això s'aconsegueix amb estabilitat política, amb governabilitat i, per descomptat, no ho aconseguirà si va de la mà dels radicals", va exposar Levy en una compareixença a la seu del PP.

És per això que al seu partit li va fer "certa gràcia" que el líder de Podem, Pablo Iglesias, apel·lés ahir a la "sensatesa" del PSOE quan "la seva trajectòria política és gairebé el més allunyada possible de la sensatesa" i està "fonamentada justament en la irresponsabilitat i en l'extremisme". "Dubto que el senyor Pablo Iglesias pugui donar-nos lliçons de sensatesa i, per descomptat, no podria fer cap tesi doctoral sobre la sensatesa política", va dir.