La regidora de Cultura, Política Lingüística, Educació i Esport de l'Ajuntament de Pamplona, ??Maider Beloki, va atropellar el passat dia 31 amb el seu vehicle dos ancians i els policies municipals que van acudir al lloc no li van fer passar la prova d'alcoholèmia. Segons va relatar la mateixa edil de Pamplona, ??els fets van tenir lloc la tarda del passat dia 31 quan, després de participar en el lliurament de premis de la San Silvestre, es va dirigir al lloc en el qual estava aparcat el seu vehicle.

En fer marxa enrere, va atropellar un home i una dona. Va ser aquesta última, afectada d'osteoporosi, la que va patir lesions més greus. En concret, una fissura a la pelvis que va motivar el seu ingrés hospitalari.

Els agents que van acudir al lloc del succés, pertanyents al dispositiu de seguretat de la cursa, no van fer passar a la regidora la prova d'etilometria, ja que van prioritzar l'atenció a la gent gran ferida, va comentar el director de l'àrea de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Pamplona, ??Xabier Ibáñez. La regidora de Pamplona, ??d'EH Bildu, va comentar que la seva «preocupació màxima» va ser interessar-se pels ferits.