L'exsoci d'Iñaki Urdangarin Diego Torres ha presentat un escrit davant el jutge José Castro en el qual apunta a la «imperiosa necessitat» que se li desbloquegin part dels 900.000 euros que li van ser embargats en un compte de Luxemburg, davant la «impossibilitat» de pagar els desplaçaments, estada i alimentació amb motiu del judici pel cas Nóos.

Acreditacions per a 590 professionals de 84 mitjans de comunicació, seients per a 36 persones que assistiran com a públic i 120 llocs per a periodistes en una sala de premsa, tot està llest per acollir el judici del cas Nóos.

L'expectació generada pel primer judici que asseurà en el banc dels acusats un membre de la Família Reial, la infanta Cristina, al costat del seu marit, Iñaki Urdangarin, i 16 acusats més, ha obligat a adequar un edifici que ja havia albergat abans una altra vista oral d'especial complexitat per l'elevat nombre d'encausats, el cas Kabul de narcotràfic que va jutjar l'Audiència de Palma el 2013.

L'inusitat interès pel judici del cas Nóos ha obligat al Tribunal Superior de Justícia de Balears a limitar l'accés de la premsa a la sala de vistes, on solament hi haurà 15 periodistes que, igual que el públic, no podran sortir de la sala excepte en els recessos i no podran portar a sobre ordinador, càmera, telèfon mòbil o qualsevol dispositiu d'enregistrament.

Els altres informadors seguiran el judici mitjançant les pantalles instal·lades, a la sala de premsa. També estarà prohibit prendre imatges en cap altre lloc dins de l'edifici que no sigui la sala de premsa: ni en els passadissos ni a la sala de vistes.

El dia assenyalat per a la primera sessió del judici, l'11 de gener, i el primer dia de les declaracions dels acusats, 9 de febrer, igual que al final del judici, s'oferiran imatges -foto i vídeo- de l'interior de la sala de vistes.

La vista serà la culminació d'una recerca resumida en mig centenar de toms i 76.000 folis repartits en 91 carpetes, 14 arxivadors i 17 caixes de cartó, que va començar fa ja quatre anys i mig.