Almenys dotze civils van morir, la majoria menors, en un bombardeig rus i el llançament de projectils per part de grups rebels a la ciutat siriana d'Alep (nord) i els seus voltants. L'Observatori Sirià de Drets Humans va precisar que nou de les víctimes van perdre la vida en un atac aeri, que es creu que va ser perpetrat per la força aèria de Rússia, contra una zona on s'ubica una escola al poble de Anyara. L'ONG va destacar que totes les víctimes mortals es trobaven a l'interior del col·legi en el moment del bombardeig.

Paral·lelament, almenys tres menors van morir per l'impacte de projectils llançats per organitzacions armades de tendència islàmica contra el barri de Ashrafie, sota control del règim, a la urbs d'Alep.

Diversos combois amb ajuda humanitària van entrar a les localitats assetjades de Madaya, al nord de Damasc, i a Fua i Kefraya, a la província septentrional siriana d'Idleb, va explicar el portaveu del Comitè Internacional de la Creu Roja (CICR) a Síria , Pawel Krzysiek.

Krzysiek va explicar que entre 44 i 50 camions amb aliments i medicines van començar a accedir a Madaya, on centenars de pesones esperaven l'ajuda; mentre que altres 21 ho van fer simultàniament a Fua i Kefraya. Aquests carregaments amb assistència estan organitzats pel CICR, la Mitja Lluna Roja Siriana i el Programa Mundial d'Aliments (PMA) de l'ONU.

El CICR va destacar que es tracta d'una ajuda vital per a milers de persones i va detallar que l'assistència consisteix en menjar, material sanitari i mantes. La directora de la delegació a Síria, Marianne Gasser, va dir que aquesta acció només és el principi de la campanya d'ajuda.