Un matrimoni lleonès i les seves dues filles van morir dissabte a conseqüència d'un accident aeri, després que l'avioneta amb la qual tornaven a Lleó procedents d'Alacant s'estavellés en una zona muntanyosa de difícil accés, la qual cosa va provocar que fins ahir no fossin localitzats els seus cadàvers

Fonts de l'equip de rescat que va participar en les tasques de recerca de l'aparell van explicar ahir que fins a primera hora de la tarda no s'havien localitzat les restes mortals de les quatre persones, després que a primera hora del matí se sumés al dispositiu un helicòpter de la Guàrdia Civil.

La Guàrdia Civil, precisament, investiga com a possible causa del sinistre l'impacte d'un voltor contra l'aeronau, de la marca SOTOCA i model TB-20, localitzada en el paratge denominat Turó dels Rabanales, dins el terme municipal de Conca.

El pilot de l'avioneta era un conegut empresari lleonès, Rogelio Fernández, que al costat d'altres aficionats al vol va impulsar la construcció de l'aeròdrom del municipi de Pajares dels Oteros. Fernández tenia 50 anys, els mateixos que la seva dona, mentre que les seves filles tenien 25 i 22 anys.