El Tribunal Suprem ha confirmat dues sancions disciplinàries de sis mesos de suspensió de sou i feina per un guàrdia civil de Seseña, Toledo, que va visitar en hores de servei, armat i uniformat, el club de cites "El Cruce", on a més hi va consumir begudes alcohòliques.

Segons el relat de fets, el guàrdia sancionat era el cap d'una patrulla de seguretat en parella que havia de vigilar entre les deu de la nit del 8 d'abril de 2013 i les sis del matí del dia següent les vies de servei de l'autovia A-4 i les zones industrials veïnes, a més de prevenir el robatori de vehicles o locals.

Durant el servei, la parella es va dirigir al club, situat al terme municipal de Valdemoro, i, un cop dins, l'agent expedientat va començar a beure begudes combinades, a més de conversar amb les dones i d'animar l'altre guàrdia civil a acompanyar-lo. Sorprès davant la presència de dos guàrdies civils uniformats bevent al seu bar, el propietari de l'establiment va trucar a la caserna de Valdemoro per preguntar si era normal que els dos agents armats beguessin al seu local i quina havia de ser la seva conducta. Acte seguit, dues patrulles es van desplaçar fins al local i van intervenir per acabar amb aquella situació.