Un assalt insurgent en una universitat al nord del Pakistan va causar la mort d'almenys 25 persones, inclosos estudiants i professors, fent reviure el record de la massacre en una escola que al desembre de 2014 va colpejar el país, amb més de 125 nens morts. L'atac va començar a primera hora del dia, quan un grup de quatre terroristes va irrompre entre trets i granades a la Universitat Bacha Khan de Charsadda, a la província de Khyber Pakhtunkhwa, a tot just 40 quilòmetres de la ciutat de Peshawar, on es troba l'escola assaltada fa 13 mesos.

A més dels assaltants, l'atac va deixar almenys 21 morts, entre elles estudiants, professors i guàrdies de seguretat, va explicar un oficial de la policia regional, Saeed Wazir, als quals cal sumar els propis assaltants abatuts. El vicerector de la Universitat de Bacha Khan, Fazal Rahim, va dir que en l'atac al centre, on es trobaven unes 3.000 persones, van morir quatre guàrdies de seguretat i un policia.

Paral·lelament, almenys vuit persones van morir, set d'elles civils, i altres 28 van resultar ferides en un atemptat perpetrat per un terrorista suïcida contra el vehicle d'una productora audiovisual a la ciutat afganesa de Kabul, prop de l'ambaixada russa.