Un jutge britànic va dictaminar ahir que una nadó de 13 mesos del nord-oest d'Anglaterra, anomenada Poppi, va ser agredida sexualment pel seu pare abans de patir una mort sobtada al desembre de 2012. La petita va ser trobada amb ferides greus a casa de Barrow, però va morir en un hospital. El seu pare, Paul Worthington, de 47 anys, va ser arrestat en el seu dia i interrogat sota la sospita d'agressió sexual, però mai va ser acusat després de negar haver abusat de la seva filla. La Policia haurà de pronunciar-se ara sobre la conclusió del jutge a fi d'establir quines mesures prendrà contra el pare.

El jutge de família Peter Jackson, del tribunal de Liverpool (nord-oest d'Anglaterra), ha dictaminat avui que Worthington va dur a terme "una agressió de penetració a Poppi". Aquest cas ha estat tractat per la Justícia amb la major de les reserves per tal de no perjudicar cap procediment criminal, destaquen els mitjans britànics.

El magistrat va arribar a la seva conclusió després d'avaluar les investigacions mèdiques i forenses al voltant del cas, que no van obtenir una conclusió definitiva sobre les causes de la mort. El jutge va criticar les indagacions perquè moltes proves forenses, com roba i objectes de l'habitatge de la nena, no van ser conservades per la seva anàlisi.

El 12 de desembre de 2012, Poppi es va despertar plorant a les 05.45 del matí, segons el seu pare, i en ser hospitalitzada tenia una fractura en una cama i ferides greus sospitoses a la regió de l'anus, segons detalls del cas, que ha causat una gran commoció.