Els pares del menor que es va suïcidar a Leganés (Madrid) el passat mes d'octubre per un presumpte cas d'assetjament escolar van acusar el centre escolar al qual acudia el seu fill i la Conselleria d'Educació d'intentar «tapar» el cas i «eludir responsabilitats». «Volen tapar-ho perquè no salti i eludir totes les responsabilitats», va explicar la mare del menor, Carmen González, en referència al col·legi Nuestra Señora de los Ángeles i organismes públics com la Conselleria d'Educació.

Segons la seva opinió, «no hi ha dubtes» que el motiu que va portar el seu únic fill a suïcidar-se el passat 14 d'octubre llançant-se per la finestra de casa seva, en un cinquè pis d'un immoble de Leganés, va ser l'assetjament escolar que patia en aquest centre.

La mare vs assegurar que en cap moment van sospitar de res, ja que el seu fill Diego (que en el moment de la seva mort tenia onze anys) no els va explicar res, tampoc quan va estar quatre mesos de baixa per un «xoc».

El portaveu de la família, Fernando Sacristán, va afegir que els pares van mantenir diverses reunions rutinàries amb la tutora del seu fill abans del succés i que aquesta els va dir que era un nen «brillant», que treia bones notes i que se'l veia «bé» i «content».

Amb tot, la mare va comentar que en diverses ocasions, en recollir el seu fill al col·legi, el menor sortia corrent perquè «no hi estava a gust», de manera que li va proposar canviar de centre escolar, encara que el nen va dubtar sobre aquesta opció. A més, va assenyalar que en cap moment va veure en el seu fill signes externs d'haver patit violència física.