La policia francesa va arrestar un home que portava dues pistoles, una caixa de cartutxos i una petita edició de l'Alcorà a l'entrada d'un dels hotels del parc Disneyland París. Els serveis de seguretat de l'hotel New York van detenir el sospitós després que la seva maleta activés els sensors de l'arc de seguretat de l'entrada. Segons les primeres investigacions, l'individu no era conegut pels serveis d'intel·ligència.

El sospitós té 28 anys i es disposava a reservar una habitació a l'establiment hoteler. Malgrat que inicialment es va parlar de la detenció d'una dona que suposadament l'acompanyava, fonts policials van assenyalar que no s'havia arrestat una segona persona. El cotxe en què va arribar el sospitós al lloc està sent inspeccionat, un tràmit que és habitual i sobre el qual no es disposava d'informació a l'hora de tancar aquesta edició.

El sospitós, que segons el diari Le Parisien portava dues pistoles d'un calibre de 16 mil·límetres, no va oposar resistència als agents en el moment del seu arrest. En les seves primeres declaracions als agents va afirmar que anava armat per seguretat.

La investigació ha quedat en mans de la Policia Judicial de Meaux, als afores de París, i la Fiscalia antiterrorista no està al capdavant d'aquesta perquè de moment, segons la font policial, es tracta d'un cas de delinqüència comuna.

Per altra banda, un atemptat amb cotxe bomba va ser perpetrat a la portes del palau presidencial de Maashiq a la ciutat d'Aden, al sud del Iemen, residència del mandatari Abdo Rabu Mansur Hadi, el qual es trobava al seu interior al moment de l'atac. El cotxe va esclatar a l'exterior del palau i va causar almenys set morts, quatre d'ells membres de la guàrdia presidencial i tres civils que passaven pel lloc en el moment de l'explosió. L'atac va ser reivindicat per l'Estat Islàmic.

La Policia tunisiana va frustrar suposats intents d'atemptat contra objectius de les forces de seguretat a l'exterior i a l'interior del país, segons va assegurar el Ministeri d'Interior.