L'inspector de Policia Pablo Antonio Martínez, marit i pare de dues de les acusades pel crim d'Isabel Carrasco, Montserrat González i la seva filla Triana, va denunciar al judici que ambdues van ser «enganyades» després de la seva detenció per forçar una declaració. Martínez va obrir ahir el torn de declaracions en el judici que se celebra a l'Audiència de Lleó per l'assassinat d'Isabel Carrasco el 12 de maig de 2014, del qual Montserrat González s'ha proclamat única responsable, exculpant així la seva filla i l'altra acusada en el procés, la policia local Raquel Gago.

En la seva declaració, el marit de l'assassina confessa va qüestionar els mètodes seguits pels dos policies arribats a Lleó l'endemà del crim des de la Comissaria de Burgos per dirigir la investigació per ordre del cap superior de Policia de Castella i Lleó.

Segons va explicar, va ser el primer advocat que va representar la seva dona i filla, Fernando Cornejo, amic personal seu, qui el va alertar que el procediment seguit a Comissaria estava plagat d'irregularitats i que les havien «enganyat com a xineses» per forçar la seva declaració.