El cap de la república de Txetxènia, Ramzan Kadírov, va publicar a internet un vídeo en què es veu l'opositor rus Mikhaïl Kassiànov a través de la mira telescòpica d'un rifle de franctirador, fet que ha estat interpretat per aquest com una "amenaça de mort". "Kassiànov ha anat a Estrasburg a demanar diners per a l'oposició russa. Qui no ho ha entès, ho entendrà!", va escriure Kadírov en publicar el vídeo en el seu compte d'Instagram.

A les imatges, es veu Kassiànov parlant amb un altre home i caminant, mentre la mira telescòpica els segueix. Es tracta d'"una amenaça directa d'assassinat contra una personalitat pública, tal com recull el Codi Penal de Rússia", va reaccionar a la publicació Kassiànov, exprimer ministre rus i actualment president del partit liberal Parnas. Kassiànov va anunciar que segurament presentarà una denúncia contra el líder txetxè i va destacar que espera una reacció del president Vladímir Putin.

"Putin és el garant de la Constitució i a més dirigeix les forces de l'ordre del país. Per tant, no pot deixar sense reacció aquestes accions anticonstitucionals de governadors regionals", va afegir.