El jutge del cas Púnica Eloy Velasco va ordenar ahir cinc registres per investigar possibles pagaments de l'empresari Javier López Madrid al PP madrileny, entre ells el del despatx del seu exgerent Beltrán Gutiérrez Moliner a la seu dels populars al carrer Gènova.

Els agents de la Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil van registrar els domicilis de l'empresari -conseller d'OHL i gendre de Juan Miguel Villar Mir- i de l'exgerent del PP, però també dos despatxos del primer i el que el segon té a la seu del PP de Madrid, on van inspeccionar el seu ordinador.

El jutge de l'Audiència Nacional Eloy Velasco investiga possibles delictes de blanqueig de capitals i de suborn dins de la trama de corrupció Púnica que afecta al PP de Madrid.

La recerca parteix de les anotacions trobades a l'ex secretari general del PP madrileny Francisco Granados, un dels principals líders de la trama i a qui el jutge ja va dir durant la seva declaració que creia que part dels diners "inflats" en els contractes s'ho repartien entre el partit i ell.

El jutge va avançar els registres "amb urgència" per la publicació en un mitjà de comunicació en dies passats de part de la investigació, han indicat fonts jurídiques.

A primera hora de la tarda, els agents de la UCO van revisar l'ordinador personal de Gutiérrez Moliner en presència d'aquest, però no se'l van endur, van indicar a Efe fonts del partit.