Dues dones van morir a mans dels seus marits amb poques hores de diferència a València i Màlaga. Així, un ciutadà danès d'uns 70 anys va ser detingut per la Policia Nacional a Fuengirola en relació amb la mort de la seva dona, de la mateixa edat i nacionalitat, que va ser trobada divendres a la tarda morta amb signes de violència al final d'una escala. L'arrestat és el marit de la víctima, tot i que la parella portava molt temps separada.

El Jutjat número 4 de Fuengirola s'ha fet càrrec de la investigació, que continua oberta, i està pendent dels resultats de l'autòpsia. Aquesta mateixa setmana el Jutjat de Violència sobre la Dona de Fuengirola ha decretat l'ingrés a la presó provisional d'un altre home per un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa després de caure diumenge passat la seva parella des de la tercera planta d'un immoble en aquesta localitat malaguenya.

Hores més tard, una dona de 71 anys va aparèixer morta al seu domicili de València després de rebre diverses ganivetades. El marit, de 74 anys, ha estat traslladat a un hospital de València, ja que presentava ferides d'arma blanca a les mans.

El crim va ser descobert cap a les dues de la tarda quan un fill del matrimoni va anar a visitar-los. En no respondre a les trucades, el fill va trencar la porta de la casa i es va trobar amb la seva mare morta al llit, amb signes de violència per arma blanca, i el seu pare ferit en una habitació del costat. Per l'estat en què es trobava l'home, i davant la possibilitat que hagués ingerit barbitúrics, va ser traslladat a un hospital.