Un jove de 21 anys va ingressar a la presó provisional després d'haver estat detingut a Vitòria acusat d'agredir sexualment un menor i de cometre abusos sexuals a quatre més, tot i que la Policia Local sospita que hi ha al?menys altres dues víctimes. A principis d'aquest mes un treballador d'un centre cívic de la capital alabesa va sorprendre el jove en actitud sospitosa amb dos menors, de manera que aquest va ser expulsat del centre i la Policia Local alertada del que havia passat.

Arran d'aquest episodi la guàrdia urbana va iniciar una investigació en coordinació amb altres serveis municipals que ha permès concloure que el sospitós freqüentava diferents zones del barri del Pilar a les quals acudien un bon nombre de menors. Pel que sembla, el detingut es guanyava la confiança dels menors oferint-los diners i mitjançant aquest mètode va aconseguir presumptament agredir sexualment un i abusar d'altres quatre.

Fins a la data cinc menors, acompanyats dels seus pares, han presentat una denúncia per aquests fets davant la Policia Local, que sospita que, almenys, hi pot haver dues víctimes més.