L'aeroport de Ciudad Real està de rebaixes. Concretament acumula un descompte de prop del 89% de l'import que va costar construir-lo, uns 450 milions d'euros. Des que es va inaugurar el 2008 i després de més de tres anys tancat, el valor d'aquest aeròdrom està en 50 milions, un preu mínim pel qual el que poden licitar les empreses interessades.

Aquest valor ha estat fixat pel Jutjat d'Instrucció i Primera Instància número 4 per reactivar la venda de l'aeroport. Després d'aquesta decisió, concedirà un termini de tres dies a les empreses que van presentar una oferta a partir del 6 de novembre perquè les actualitzin a les noves condicions que ha dictat en un acte que aprova la modificació parcial del pla de liquidació inicial proposada per l'administració concursal.

Han passat set anys des que aquest aeròdrom manxec va començar a operar, tot i que l'activitat va durar poc. Els problemes van començar per la seva principal accionista, la Caixa Castella-la Manxa, que va carregar amb un 30% del capital més un altre 25% que va finançar en crèdits a altres inversors exigint-los com garanties les pròpies accions de l'aeroport.