El governador de Nova Jersey i exprecandidat a la presidència dels Estats Units, Chris Christie, va avalar la candidatura de Donald Trump. «Conec tots els aspirants en escena i no hi ha ningú millor preparat per oferir al país el lideratge fort que necessita, dins i fora, que Donald Trump», va dir Christie. Considerat un moderat dins del seu partit, va defensar que els republicans necessiten elegir el millor candidat per batre Hillary Clinton.

Paral·lelament, els aspirants republicans a la presidència dels EUA Marco Rubio i Ted Cruz van coincidir en una estratègia comuna per atacar per tots els mitjans possibles Trump, en un debat tremendament bel·licós que va entrar en múltiples ocasions en el terreny personal. Rubio i Cruz, que fins ara havien protagonitzat nombrosos enfrontaments entre ells, van signar en aquesta ocasió un alto el foc i es van centrar exclusivament a atacar el favorit per a la nominació republicana.

En pràcticament cadascuna de les seves intervencions, es tractés la qüestió que es tractés, els dos senadors d'ascendència cubana van aprofitar per atacar directament Trump.