Pau Molins, advocat de la infanta Cristina, va acusar la lletrada de Manos Limpias d'«irregularitats»?en el seu interrogatori i va advertir que «ningú sap qui hi ha darrere» d'aquest sindicat, al qual troba que la Justícia hauria de posar «límits». En una entrevista a RAC 1, l'advocat de la infanta Cristina va considerar «absolutament injusta» la situació de la germana del Rei, que dijous va declarar en el judici del cas Nóos, i va destacar que «no s'ha vist mai en la història judicial» que un soci respongui per irregularitats d'una empresa quan hi ha un administrador que la «controla i mana».

Molins va carregar contra l'acusació popular exercida per Manos Limpias, l'única que manté càrrecs contra la Infanta i ha provocat que s'assegui a la banqueta, i es va preguntar «quin interès hi ha darrere per estar a totes les causes. Això costa molts diners», va dir.

«No tinc ni idea de qui hi ha darrere de Manos Limpias. Em sorprèn molt que no se sàpiga», va reblar Pau Molins, que pensa que la Justícia «hauria de posar límit a això», perquè segons el seu parer «el sistema s'hauria de protegir», i va lamentar que no s'hagi fet en el cas Nóos.

Petició de costes

Molins, que comparteix la defensa de la Infanta amb el lletrat Miquel Roca, va anunciar que si la germana del Rei resulta absolta demanarà que Manos Limpias sigui condemnat a pagar les costes, perquè segons el seu parer «és molt greu el que ha fet».

El lletrat es va mostrar esperançat que el tribunal, en dictar sentència, tingui en compte el paper de Virgínia López Negrete, advocada de Manos Limpias en el cas Nóos, ja que en la seva opinió va cometre una «irregularitat gravíssima» quan «va enganyar» Iñaki Urdagarin i el mateix tribunal enpreguntar-li per unes factures.

Per a Molins, quan l'advocada de Manos Limpias va interrogar Urdangarin «li va ensenyar constantment, perquè sortís als mitjans, una sèrie de despeses cridaneres» com si s'haguessin passat per Aizoon, quan procedien del compte personal de la parella.

Per altra banda, el secretari d'Organització del PSOE, César Luena, va assenyalar, en relació amb la declaració de la infanta Cristina en el judici del cas Nóos, que aquesta hauria d'haver abandonat el seu paper dins de la Casa Reial. A la pregunta de com valora el paper de la Infanta en dir que desconeixia els assumptes del seu marit, Luena va dir que la seva testificació «és la que és» i que el PSOE respecta sempre la justícia.