Una dona de 28 anys i nacionalitat paraguaiana va morir ahir al seu domicili del municipi madrileny d'Hoyo de Manzanares després de rebre diverses ganivetades, segons va informar un portaveu d'Emergències Comunitat de Madrid 112. La suposada autora de les ferides, la germana de la víctima, d'uns 40 anys, es va presentardesprés amb un tall a la mà en el servei d'urgències de l'hospital Puerta de Hierro, a Majadahonda, on ha estat detinguda per la Guàrdia Civil.

La morta, de la qual encara no ha transcendit la identitat, estava embarassada, segons han afirmat alguns veïns de la víctima, tot i que caldrà esperar a l'autòpsia per confirmar aquest fet.

Els fets van passar cap a les 12.30 hores, quan un veí ha trucat al telèfon d'emergències 112 per alertar que a l'interior d'un habitatge d'Hoyo de Manzanares s'havia entaulat una baralla.

Al lloc es van desplaçar una ambulància de Creu Roja i una UVI del Servei d'Urgència Mèdica de Madrid (Summa), els sanitaris van atendre la dona de 28 anys, que presentava, almenys, cinc ferides per arma blanca al coll, una al tòrax, aquesta última mortal, i a la mà. Quan els sanitaris van arribar a l'habitatge, la dona estava estesa en una de les habitacions i patia aturada cardiorespiratòria. Després de practicar maniobres de reanimació, només van poder confirmar la seva mort.

A més dels serveis d'urgència sanitària, al lloc es van desplaçar agents de la Policia Local i de la Guàrdia Civil, així com tres funcionàries de la comissió judicial. Aquests van acordonat la zona i van retirar el cadàver. La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de les investigacions del cas a l'espera de tenir més informació sobre la víctima, així com de la seva germana.