Porten al Constitucional la medalla d'Interior a la Virgen del?Amor

08.03.2016 | 08:12

Les associacions Europa Laica i Movimiento hacia un Estado Laico (Mhuel) han presentat un recurs d'empara davan el Tribunal Constitucional contra la «il·lògica» i «extravagant» ordre del ministre d'Interior, Jorge Fernández Díaz, per la qual es concedia la Medalla d'Or al Mèrit Policial a la Virgen de Nuestra Señora María Santísima del Amor.
En el recurs d'empara, les organitzacions al·leguen que la sentència de l'Audiència Nacional que avala l'ordre d'Interior vulnera el seu dret a la tutela judicial efectiva, causant-los «indefensió» en incórrer en una «aplicació arbitrària de la legalitat» aconseguint conclusions «il·lògiques, irracionals, esperpéntiques i absurdes».
Els recurrents denuncien que la resolució dictada per la Secció Cinquena de la Sala del Contenciós-Administratiu, que va comptar amb el vot discrepant de dos magistrats, «addueix a l'existència de documents inexistents i que, lògicament, no figuren en actuacions» per desestimar la seva demanda. «Estimem que la sentència incorre en error manifestsobre els pressupostos fàctics que li han servit per resoldre», van afegir.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Declaració d'Independència

 
Consultori

Puigdemont al Parlament

Carles Puigdemont pot declarar la independència aquesta tarda però no ha aclarit si serà simbòlica o efectiva - El Govern espanyol, amb el suport del PSOE i Cs, diu que està disposat a prendre «les mesures que calguin» per evitar que tiri endavant


Enllaços recomanats: Premis cinema