Familiars i amics de les víctimes del vol de Germanwings que es va estavellar als Alps francesos celebraran el pròxim 23 de març, a la terminal T2 de l'aeroport del Prat, un acte de record de les 149 víctimes d'aquesta tragèdia.

Fonts de l'Associació d'Afectats del Vol GWI 9525 als Alps, que representa 46 famílies de víctimes d'aquella tragèdia, la majoria espanyoles, han assegurat a Efe que l'acte, al qual també acudiran representants institucionals, es produirà la vigília del primer aniversari de la tragèdia.

Després de l'acte de record a l'aeroport del Prat, familiars de les víctimes es desplaçaran a França per participar l'endemà en un altre acte de commemoració a la zona de la tragèdia.

El vol GWI 9525 de Germanwings va partir de la Terminal 2 de l'aeroport del Prat el 24 de març del 2015 en direcció a Düsseldorf, si bé el pilot alemany Andreas Lubitz, que patia depressió, va modificar intencionadament els ajustos del pilot automàtic perquè l'aparell descendís i el va fer estavellar contra els Alps francesos, segons l'informe final dels investigadors francesos.