Quatre persones sospitoses de preparar un atemptat a París van ser detingudes a París i als seus voltants. Els arrestos d'aquestes quatre persones -tres homes i una dona- es van produir al matí al districte XVIII de París, al nord de la ciutat, i al departament de Seine Saint Denis, a la perifèria nord. Dels tres homes, dos són germans d'origen turc que estaven en contacte amb el tercer, Youssef, de 28 anys i conegut pel seu radicalisme integrista. Aquest home havia estat condemnat al març de 2014 per intentar anar a Síria per integrar-se en grups gihadistes.

El detingut havia sortit de la presó l'any passat i era objecte d'una mesura administrativa de residència vigilada en virtut del dispositiu antiterrorista activat després dels atemptats del passat 13 de novembre. La dona era la companya d'un dels tres homes arrestats, que després de la seva captura van ser conduïts a la seu de la Direcció General de la Seguretat Interior.

En els primers escorcolls realitzats els agents no van trobar ni armament pesat ni explosius, però sí se'ls van decomissar ordinadors que seran examinats. Les detencions es van decidir amb caràcter preventiu perquè s'havia detectat que estudiaven un projecte d'atemptat que estava en una fase intel·lectual.