El Govern de Catalunya va rebutjar el 2006 finançar amb un milió d'euros un congrés sobre salut a proposta de l'Institut Nóos, segons va testificar Ignasi de Juan, que va dissenyar la iniciativa contractat per l'associació sense ànim de lucre d'Iñaki Urdangarin i Diego Torres. De Juan, que va comparèixer per videoconferència en una nova sessió del judici de Nóos davant l'Audiència de Palma, va assegurar que els alts càrrecs de l'administració catalana amb els quals va contactar, entre ells «quatre consellers» que no va enumerar, van indicar que l'aportació pública no podia superar els 300.000 euros.

Això no obstant, va aclarir que les gestions econòmiques no les va portar a terme personalment perquè, al contrari que en altres projectes en els quals havia treballat, a Nóos mai no va tenir «accés» a aquest àmbit. En els nou mesos que va estar contractat a l'Institut Nóos, de finals de 2005 a mitjan 2006, De Juan va constatar que Diego Torres estava més bolcat «en els temes de gestió».

Per altra banda, la societat Aizoon, propietat al 50% de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin, va contractar el 2007 com a auxiliar administrativa una dona que realitzava tasques de cuina i neteja a la casa de la parella, va declarar l'empleada com a testimoni en el judici del cas Nóos.

La compareixent, que va declarar per videoconferència, va treballar al costat del seu marit per a la parella Urdangarin-Borbó des de 2006 a 2009. Inicialment, estaven contractats directament pel matrimoni com a empleats de la llar i quan es va crear Aizoon van ser donats d'alta en aquesta societat.

La treballadora domèstica, que va saber posteriorment que va ser registrada com a auxiliar administrativa, va justificar el contracte amb Aizoon en què també netejava el despatx professional que Urdangarin tenia al seu domicili familiar de Pedralbes.

En la mateixa línia va testificar abans que ella el seu marit, que va relatar a més que la contractació per part d'una empresa els facilitava l'obtenció d'un crèdit bancari per comprar un pis. Els testimonis es van contradir respecte l'origen de la iniciativa de canviar la modalitat del contracte, ja que mentre ell va assegurar que va ser una proposta d'Urdangarin la dona va manifestar que ho van demanar ells.