Les càmeres de seguretat de l'aeroport internacional de Brussel·les-Zaventem han captat imatges dels qui poden ser tres terroristes implicats en les dues explosions registrades en la terminal de sortides, segons ha informat la Policia belga.

En les imatges, difoses inicialment per la Policia a través de les xarxes socials i recollides després pels mitjans belgues, es veuen tres homes joves, empenyent cadascun un carret de maletes. No s'ha facilitat informació sobre la seva identitat.

Els investigadors busquen "activament" un dels tres homes, el que apareix en la imatge amb el rostre camuflat sota un barret, davant les sospites que s'hagi donat a la fuga, segons informa la cadena pública RTBF. Els altres dos sospitosos haurien mort en l'atemptat.

La Fiscalia federal ha confirmat que s'han produït dues explosions a l'aeroport poc abans de les 08:00 hores d'aquest dimarts, "una de les quals" ha estat "probablement" obra d'un terrorista 'kamikaze'.

La Fiscalia ha evitat donar més detalls dels fets, amb l'argument de protegir la recerca en marxa, si bé ha informat que s'ha trobat un fusell kalashnikov a l'aeroport i que es treballa per saber si hi hauria còmplices que s'haguessin pogut escapar.

Un fort dispositiu policial s'ha desplegat a Brussel·les després dels atemptats que han deixat almenys 34 morts i més d'un centenar de ferits i hi ha diverses operacions en marxa a la recerca de possibles col·laboradors dels atemptats.