Fonts populars van explicar que l'exalcadesa de València Rita Barberá està enviant missatges «molt desagradables» a companys de partit. «Compte amb el que dius», «t'has passat molt», «això es paga», són només alguns dels comentaris que els seus companys de partit diuen haver rebut, segons la SER.

Alguns membres del partit consideren que es tracta d'«amenaces», però altres, els que la coneixen bé, consideren que no s'ha d'elevar els comentaris a aquesta categoria. «És la manera de ser de Rita», comenten. Segons la seva opinió, s'està exagerant molt.

Van recordar que té un «caràcter molt fort» i la justifiquen, incidint que viu un mal moment. «Està acostumada a manar, a ser-ho tot i ara és: o estàs amb mi o estàs contra mi», explicava un alt càrrec del PP. Però no tots són tan comprensius i diuen que no tenen per què suportar el to amb què es dirigeix ??a ells. També amb trucades. Hi ha qui es confessa completament «fart» dels seus encàrrecs. Alguns se senten «atabalats» i altres parlen d'«enorme pressió». Diversos dirigents van explicar que Barberá els bombardeja: «Envia moltíssims missatges i a tothom».