Condemna unànime dels principals líders estatals d'arreu del Planeta. Començant per Bèlgica i passant per molts altres països com ara el Estats Units, França, Anglaterra, Rússia, Itàlia, Holanda, Japó i Rússia, a més de diversos governs de països àrabs com l'Aràbia Saudita, Jordània i Egipte. A la nit, molts edificis emblemàtics es van il·luminar amb la bandera de Bèlgica, com la torre Eiffel, la porta de Brandenburg o la Fontana de Trevi. El rei Felip dels belgues va indicar que «davant l'amenaça ­se­guirem responent junts amb fermesa, calma i dignitat». El primer ministre, el liberal Charles Michel, va subratllar les«vides trencades» que han deixat «els atemptats més mortífers «que ha patit el seu país, en un atemptat de «la barbàrie més extrema».

El president dels EUA, Barack Obama, va instar la comunitat internacional a romandre «unida» davant el terrorisme i va prometre que el seu país farà «el necessari» per portar davant la justícia els responsables. La cancellera d´Alemanya, Angela Merkel, va assenyalar que «són atacs contra els valors que caracteritzen tota la Unió Europea» i davant dels quals es respondondrà «des de la unitat de tots els seus membres». «El nostre horror és tan gran gran com la determinació d´imposar-nos al terrorisme» va dir. El president de França, François Hollande, va afirmar que «amb els atemptats de Brussel·les, tot Europa ha estat colpejada, cosa que exigeix ??que prengui les disposicions indispensables davant la gravetat de l'amenaça». «Mantindrem de forma implacable la lluita contra el terrorisme, tant en l´àmbit internacional com intern», va afegir. El primer ministre d'Itàlia, Matteo Renzi, va reclamar a la Unió Europea la creació d'una «estructura unitària de seguretat i defensa» que combati el terrorisme internacional. El president de Rússia, Vladímir Putin, va qualificar de «salvatge» la sèrie d'atemptats. El president de França, François Hollande, va afirmar que «tot Europa ha estat colpejada».

El rei Salman bin Abelaziz de l'Aràbia Saudita va qualificar aquests atacs d´«actes criminals» i el monarca jordà Abdul·là II va instar, després de reunir-se amb l'alta representant de la Unió Europea per a la Política Exterior, Federica Mogherini, a impulsar la lluita global contra el terrorisme.

El papa Francesc va condemnar la «violència cega» en un missatge de condol.