El PPCV va enviar als nou edils del seu partit que romanen investigats pel suposat blanqueig de capitals al grup popular de l'Ajuntament de València una carta en què se'ls comunica que tenen 10 dies per lliurar les actes. A partir de la recepció de l'escrit, la direcció autonòmica del PP els dóna deu dies hàbils per lliurar la seva acta, tal com van acordar després de la reunió del passat 15 de febrer amb la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, si es mantenia sobre ells la condició d'investigats una vegada que s'aixequés el secret de sumari sobre aquests fets.

A la carta no es fa cap referència a les possibles conseqüències que es poden derivar en el cas que algun dels edils decideixi contravenir les instruccions del partit i no faci entrega de la seva acta.

La carta és un escrit molt breu en el qual només es recorda als regidors quin era el compromís que ells mateixos van adoptar en aquest sentit en aquella reunió amb Bonig, que és el mateix escenari qu se'ls va transmetre a cada un d'ells en les reunions que van tenir lloc la setmana passada amb la direcció autonòmica del partit, un cop s'ha aixecat el secret del sumari.