L'atemptat terrorista que hi ha hagut aquest dimarts al matí a Brussel·les ha deixat, com a mínim, un balanç de 34 morts i més de 200 ferits en les tres explosions que hi ha hagut a l'aeroport i al metro. Aquest fet ha paralitzat la capital de Bèlgica.

Segons explica l'Aïda Falgàs, una empordanesa de 23 anys que en aquell moment es trobava de turisme per a la ciutat, "sortíem de l'hotel quan ens n'hem assabentat de les explosions, no hem anat ni al centre i ens hem quedat quasi tot el dia a l'hotel. Cada cinc minuts se senten sirenes de cotxe".

"Por? Bé, quan hem sortit al carrer vas mirant la gent que passeja i sospites de tothom. El principal problema que hem tingut és per marxar, hem tingut molt de 'lío', teníem el vol per aquesta tarda, però ho han cancel.lat tot i ens quedarem una nit més", afegeix la llersenca, que juntament amb la seva parella (Alberto, del País Basc) havien escollit Brussel.les com a destí final de la ruta de Bèlgica després de voltar per Bruges i Gant. L'Aïda confia en poder tornar a casa "demà (dimecres) en principi, hauríem d'anar a un aeroport que estar a 60 km d'aquí i el vol de tornar seria fins a Alacant".