Les autoritats belgues han identificat a una espanyola entre les 31 víctimes dels atacs terroristes del passat dimarts a Brussel·les. Es tracta de Jennifer García Scintu, que també tenia nacionalitat alemanya i italiana.

García, que vivia a Dusseldorf (Alemanya), va morir per les explosions a l'aeroport.

Almenys nou estrangers han mort en els atemptats perpetrats el dimarts en el metro i l'aeroport de Brussel·les per Estat Islàmic, que van deixar 30 morts i 300 ferits, segons ha informat aquest divendres el portaveu del Ministeri d'Exteriors de Bèlgica, Didier Vanderhasselt.

Vanderhasselt ha indicat que, fins ara, han aconseguit identificar a tres holandesos, dos nord-americans, un britànic, un francès, un xinès i un peruà. "És un balanç preliminar. El procés d'identificació encara està en marxa", ha subratllat.

El primer ministre belga, Charles Michel, ja havia avançat aquests dies que entre les víctimes dels atacs terroristes hi havia persones de 40 nacionalitats, però no va donar detalls.

Quatre dels nou ciutadans espanyols que van resultar ferits en els atemptats de Brussel·les continuen hospitalitzats, segons han informat a Europa Press fonts diplomàtiques.