Ciutadans insta PP i PSOE a negociar un acord que faci possible un nou govern

27.03.2016 | 07:26

El vicesecretari general de Ciutadans, José Manuel Villegas, va fer una crida al PSOE i el PP a seure a negociar en els propers dies un acord que "desbloquegi" l'actual situació i faci possible un nou govern, al marge de la reunió entre Pedro Sánchez i Pablo Iglesias. A quatre dies de l'entrevista que celebraran els líders de PSOE i Podem, Ciutadans va insistir en la necessitat que el seu partit, els populars i els socialistes facin el necessari per evitar el "fracàs" que suposaria la convocatòria de noves eleccions i que els espanyols "tinguin un govern de progrés i reformista".
"A dia d'avui, la situació està bloquejada. Per això volem fer una crida als partits que compartim consensos bàsics per fer coses diferents a les que hem fet fins ara i asseure'ns a parlar de programa, de reformes i de les necessitats que tenen els espanyols", va assegurar Villegas.
Villegas va destacar que "queda poc temps però encara podem aprofitar-lo" i va afegir que el seu partit no està en absolut preocupat per la reunió que celebraran els líders del PSOE i Podem, ja que veuen "gairebé impossible" que Podem es pugui sumar a l'acord.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema