El PSOE considera un "sarcasme" la Convenció de Serveis Socials del PP

03.04.2016 | 00:00

El PSOE va considerar ahir un "sarcasme" la Convenció sobre el Pacte pels Serveis Socials que el PP celebra a Sevilla, després d'una legislatura en què els populars "van pactar amb ells mateixos per destruir l'Estat del benestar".
La secretària de Serveis Socials del PSOE, Luisa Carcedo, va indicar en un comunicat que en aquesta convenció, que va clausurar el president del Govern en funcions, Mariano Rajoy, "ni tan sols han comptat amb representants dels serveis socials públics".
Segons Carcedo, en la passada legislatura es va incrementar en un milió i mig el nombre d'usuaris d'aquests serveis "per l'augment de la pobresa, la desigualtat i el risc d'exclusió social".
Aquesta situació, va assegurar la representant socialista, va causar "un minvament" que es va traduir "en retallades en el Pla Concertat de Serveis Socials de l'68%, que suposen 315 milions d'euros menys, o l'asfíxia del govern del PP als dependents i els seus cuidadors amb retallades que han assolit els 2.000 milions d'euros".
Carcedo va assenyalar que és "urgent i necessari" el canvi de govern perquè l'Estat de benestar torni a ser "pilar bàsic" de la societat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema