El jutjat d'instrucció 15 de Sevilla ha acusat els pares d'una menor, de 10 anys, per permetre que mantingués relacions sexuals amb el seu xicot de 18 anys, al que la jutge també acusa per un delicte continuat d'agressió sexual. Segons informa Diario de Sevilla, la jutge imputa al nuvi en entendre que va mantenir relacions en diverses ocasions amb la nena sense el seu consentiment, segons va dir la menor en el jutjat.

Aquests contactes sexuals van ocórrer la primera vegada en un descampat i la resta al domicili dels pares, per la qual cosa la jutge també els ha imputat perquè considera que tots dos tenien coneixement que la seva filla mantenia aquesta relació i van permetre que tots dos convisquessin com a parella al domicili familiar i coneixent que tenien relacions íntimes plenes.

El nuvi va declarar en el jutjat que va conviure dos o tres mesos a la casa de la nena i va admetre les relacions sexuals, encara que va dir que pensava que tenia 16 o 17 anys, mentre que els pares, ell espanyol i ella romanesa, es van acollir al seu dret constitucional a no declarar quan van ser citats.

La instructora manté oberta la recerca i encara ha de prendre declaració a diversos testimonis, entre ells a la pediatra que va rebre a la família de la nena. La visita a la metgessa es va fer l'estiu passat i la dona li va sol·licitar informació sobre possibles mètodes anticonceptius i malalties de transmissió sexual. La doctora va informar el jutjat al desembre passat després que el pare li indiqués que volia denunciar el noi per haver abusat sexualment de la seva filla.

Denúncia de la mare

La mare de la nena, per la seva banda, va presentar una denúncia a la Guàrdia Civil en la qual assegurava que la seva filla havia estat agredida sexualment per un individu que l'havia abordat amb un ganivet en ple carrer. Després d'aquesta denúncia, el jutjat d'instrucció que investiga el cas ha deduït testimoniatge contra la mare per denúncia falsa i simulació de delicte.

Aquesta denúncia va motivar la detenció del suposat "xicot" de la nena, que va ser imputat per un delicte continuat d'agressió sexual, si bé va quedar en llibertat després de prestar declaració davant els agents de la Guàrdia Civil.

El jove va afegir que va trencar la relació amb la menor quan va saber que tenia només 10 anys, perquè en la seva opinió la noia aparentava tenir 16 o 17 anys, una edat molt similar a la seva.

La nena va assegurar, per la seva banda, que havia mentit als seus pares, que aquests no sabien res de les relacions que va mantenir i en el seu lloc els va explicar -segons ella perquè tenia por- que l'havien violat després de ser amenaçada amb un ganivet.