L'aeroport de Brussel·les va tornar a obrir parcialment aquest ?diu?menge, dotze dies després dels atemptats terroristes que van causar la mort de 38 persones i van commocionar la societat belga. Així ho va anunciar el conseller delegat de la companyia gestora de l'aeroport, Arnaud Feist, que va afirmar que aquests primers vols són el primer "senyal d'esperança" després de "l'atac covard" patit a la capital. L'accés a l'aeroport es fa enmig de grans mesures de seguretat addicionals.

L'activitat va arrencar amb tres vols "simbòlics", una xifra que s'anirà incrementant gradualment en els pròxims dies. Aquests vols són operats per Brussels Airlines i van a Faro, Torí i Atenes. L'objectiu és que l'aeroport vagi incorporant més vols i recuperi la seva activitat normal abans de les vacances d'estiu.

La reobertura de l'aeroport de Zaventem es fa enmig d'unes mesures de seguretat especials. Els passatgers que s'embarquin hauran de passar per unes dependències habilitades on es faran controls exhaustius de documentació. Només es podrà accedir a les instal·lacions en cotxe particular o en taxi, que hauran de passar controls aleatoris, però no en tren o autobús. I només podran entrar a les dependències de l'aeroport les persones que hagin d'agafar un vol. Els passatgers que hagin superat aquests controls es podran dirigir a les respectives portes d'embarcament, on hauran de passar pels controls de seguretat habituals. Feist va agrair "l'esforç i el compromís" al personal de l'aeroport, la policia i el govern federal per fer possible la tornada progressiva a la normalitat. Tot i això, quedarà pendent encara la recuperació de les zones devastades pels atemptats.