Acusen els pares d'una nena de 10 anys de permetre-li tenir sexe

05.04.2016 | 07:18

El jutjat d'instrucció 15 de Sevilla ha acusat els pares d'una menor de 10 anys per permetre que mantingués relacions sexuals amb el seu xicot de 18 anys, a qui la jutge també acusa per un delicte continuat d'agressió sexual. La jutge ha imputat la parella de la menor en entendre que va mantenir relacions en diverses ocasions amb la nena sense el seu consentiment, segons va dir la menor al jutjat.
Aquests contactes sexuals es van produir la primera vegada en un descampat i la resta en el domicili dels pares, de manera que la jutge també els ha imputat perquè considera que tots dos tenien coneixement que la seva filla mantenia aquest festeig i van permetre que tots dos convisquessin com a parella en el domicili familiar i coneixent que tenien relacions íntimes plenes.
El xicot va declarar al jutjat que va conviure dos o tres mesos a la casa de la nena i va admetre les relacions sexuals, encara que va dir que pensava que tenia 16 o 17 anys, mentre que els pares, ell espanyol i ella romanesa, es van acollir al seu dret constitucional a no declarar quan van ser citats. La instructora manté oberta la investigació i encara ha de prendre declaració a diversos testimonis, entre ells a la pediatra que va rebre la família de la nena.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema