La secretària de l'Institut Nóos, María Luisa Massuet, va explicar en la seva declaració com a testimoni davant el tribunal que jutja el cas Nóos que en la seva feina com a administrativa mantenia comunicació «habitual» amb el secretari de les infantes, Carlos García Revenga. Massuet va detallar sobre el seu contacte amb García Revenga que «sovint se li preguntaven coses de protocol» i que era la persona amb qui mantenia la comunicació habitual per tractar sobre l'agenda d'Iñaki Urdangarin, ja que ella anotava les reunions del marit de la infanta Cristina en la seva feina per a Nóos.

«Ell era una persona a la qual m'havia de dirigir per a temes de protocol o relacionats amb l'agenda com a duc de Palma del senyor Urdangarin, en no estar només treballant a Nóos sinó que també tenia actes i temes protocol·laris que havia de tenir reflectits a l'agenda perquè no es produïssin solapaments», va detallar.

Davant diversos correus electrònics i faxos intercanviats amb el secretari de les infantes que se li van exhibir, Massuet va explicar: «Jo feia de canal de transmissió de coses que em venien a mi dirigides però que estaven relacionades amb Urdangarin pel seu càrrec i les passava a Carlos perquè no tenien relació amb el despatx», sinó amb el seu paper com a «consort».

Paral·lelament, dos dels vint testimonis que van declarar ahir davant el tribunal que jutja el cas Nóos, la directora d'una empresa de neteja i una enquestadora, van assegurar que l'Institut Nóos no els va pagar part de la feina que van realitzar. Una infermera que va realitzar dues tandes d'enquestes per a un estudi sobre la síndrome del treballador cremat va explicar que per la primera part va cobrar 420 euros i després va acudir en tres ocasions a l'Institut Nóos per reclamar la resta sense èxit.