Podem acusa el Govern d'estar darrere de la filtració que el vincula amb Chávez

07.04.2016 | 00:00

El número dos Podem, Íñigo Errejón, va alertar que el Govern pugui estar darrere de les filtracions sobre el finançament de Podem per part de Veneçuela, al que el ministre d'Interior, Jorge Fernández Díaz, va respondre que «a Espanya no hi ha policia política, com succeeix a altres països».
Durant el debat d'ahir al Congrés, el portaveu parlamentari de Podem va advertir del risc que un «poder sense control» i amb «absència de límits» pugui acabar utilitzant pràctiques antidemocràtiques. «Com estan sospitant les organitzacions de la societat civil i els mitjans de comunicació que aquests dies, senyor ministre d'Interior, denuncien que el Govern podria estar fent servir les institucions de tots per fustigar l'oposició. Un veritable escàndol en un Estat de dret», va emfatitzar.
Després d'aquesta afirmació, el titular d'Interior va demanar la paraula per respondre a les insinuacions d'Errejón i va desmentir rotundament que el seu departament sigui el responsable de les filtracions. «En seu parlamentària desmenteixo rotundament aquestes acusacions. Ni Interior, ni la Direcció General de la Policia», segons va explicar, són els responsables d'aquestes filtracions. «Aquí no hi ha policia política, no sé a altres països, però a Espanya no», va reiterar el ministre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema