Dos besnéts de l'excap de l'Estat Francisco Franco apareixen en els anomenats «papers de Panamà» com a directors de sengles societats a la mateixa adreça de les Illes Verges britàniques. Així, l'1 de juny de 2012 dos besnéts de Franco, Francisco i Juan José Franco Suelves (fills de Francisco Franco) van signar com a directors de les societats bessones Vamfield Alliance Limited i Malini Investments Limited.

El Confidencial va explicar que es va posar en contacte amb un d'ells, Juan José, que va assegurar no saber per què apareix el seu nom i el seu passaport en aquests papers. «Sóc -va afegir- un ignorant absolut de l'assumpte». «He signat molts papers en la meva vida, pot ser d'un tema familiar o alguna cosa», va assenyalar.

La família Carceller, propietària d'empreses com la cervesera Damm o la petroliera Disa Corporación, també consta als «papers de Panamà». Almenys des de 1995 tant el pare, Carceller Coll, com els seus fills, entre ells Demetrio Carceller Arce, són clients del despatx Mossack Fonseca i han tingut diverses societats off?shore per finançar els seus negocis a l'Estat espanyol. En un principi aquestes societats s'ubicaven a Niue, un petit estat situat en una illa del Pacífic Sud, i posteriorment a Samoa, un país situat en un altre arxipèlag de la regió.

Imanol Arias, a la llista

Finalment, l'actor Imanol Arias va tenir un compte offshore a l'illa de Niue, al Pacífic Sud, entre novembre de l'any 1998 i juliol de 2000, segons El Confidencial, que inclou el seu nom en la investigació dels anomenats «papers de Panamà».

Arias hauria constituït la seva societat, Trekel Trading Limited, a través del despatx de Mossack Fonseca a Ginebra i hauria estat oberta entre el 12 de novembre de 1998 i el 24 de juliol del 2000. El petit estat insular de Niue no està considerat com «un paradís fiscal» per Espanya, però sí per la Comissió Europea.