L'expresident del FC Barcelona Josep Lluís Núñez i el seu fill Josep Lluís Núñez i Navarro, que també va ser vicepresident de l'entitat blaugrana, són a la llista dels suposadament implicats en el cas dels papers de Panamà, segons han informat avui La Sexta i El Confidencial.

Els dos mitjans espanyols que estan oferint en exclusiva els noms dels presumptes implicats en el cas de 'els papers de Panamà' han informat que els Núñez van obrir dues societats a les Illes Verges el 1999. Aquell mateix any va esclatar l'escàndol d'Hisenda, pel qual tots dos han hagut de complir una condemna de presó.

"El 2 de febrer de 1999, es van constituir les dues firmes, Marlur Limited i Thelway Investments Inc, totes dues amb el mateix capital, 50.000 dòlars, i amb seu a Tórtola, capital del paradís fiscal caribeny de les Illes Verges", precisa la informació del Confidencial.

Segons el diari, les dues societats de l'expresident del Barça també es van liquidar al mateix temps -a final de 2004-, van operar en el mateix marc estatutari i estaven vinculades a Suïssa.

El Confidencial es va posar en contacte amb el bufet Martell Advocats, que en un comunicat es va limitar a assenyalar que "l'estructura societària internacional que en el passat va tenir el Grup, avui extingida, va quedar al corrent de les seves obligacions formals i materials davant la Hisenda Pública espanyola".