Almenys dues persones van morrir en una base militar de la Força Aèria dels Estats Units situada a la ciutat de San Antonio (Texas), encara que no es va tractar d'un tiroteig, com va informar en un principi l'Oficina del Sheriff local. Les autoritats van aclarir hores després que es va tractar, en realitat, d'un cas d'assassinat i posterior suïcidi.

Inicialment, s'havia alertat abans de les nou del matí hora local sobre la presència d'un home armat a la Base Lackland de la Força Aèria dels Estats Units, radicada a San Antonio, el que va portar al desplegament d'agents i al tancament d'alguns edificis propers al lloc dels fets com les escoles de la zona.

«Tenim dos morts a la Base Lackland de la Força Aèria, els agents encara hi són», va informar l'Oficina del Sheriff del comtat de Bexar.

Els agents van trobar dos cadàvers a l'interior d'una habitació i van assenyalar que un d'ells és el presumpte assassí, que, posteriorment, s'hauria suïcidat, va concretar davant els periodistes James Keith, portaveu de l'Oficina del Xèrif. «Ens hem trobat amb dos morts. De moment, sembla un cas d'assassinat i suïcidi», va assegurar Keith.

Encara que no es van divulgar les identitats dels morts, el mitjà especialitzat Air Force Times va indicar, citant informes del Pentàgon nord-americà, que el comandant d'una unitat d'entrenament hauria estat assassinat per un dels pilots.

Cap a dos quarts d'onze del matí hora local ja s'havien reobert tots els edificis de la zona on es van produir els fets.