Un robatori frustrat en un pis de l'avinguda del Mediterrani de Madrid en què hi va haver un ferit lleu va motivar un gran desplegament policial al centre de la capital de l'Estat després d'una confusió que va fer sospitar a la policia que es tractava d'un atracament amb ostatges en una clínica dental. El succés es va produir cap a les tres de la tarda, quan almenys dues persones van entrar a robar en un domicili.

Quan els lladres van entrar a l'habitatge van trobar al seu interior un ancià de 94 anys en una cadira de rodes, que va ser lligat de mans, i una treballadora de la llar. Però en aquell moment va arribar al pis el fill de l'ancià, que va sorprendre in fraganti els lladres, es va enfrontar a ells i va aconseguir frustrar el robatori.

Els lladres van fugir sense el botí, però abans van colpejar l'home -de 58 anys- amb un objecte contundent. El ferit va ser atès pels efectius sanitaris del Samur-Protecció Civil per dues ferides al cap i traslladat a una clínica, encara que el seu estat no és greu. L'empleada del domicili va haver de ser atesa per un psicòleg del Samur-Protecció Civil per una crisi d'ansietat.