Soria dimiteix per la seva activitat en paradisos fiscals

El ministre d'Indústria, Energia i Turisme ha abandonat l'Executiu de Mariano Rajoy, el Congrés dels Diputats i renuncia a la presidència del PP canari

15.04.2016 | 16:11
Soria dimiteix per la seva activitat en paradisos fiscals

El ministre d'Indústria en funcions, José Manuel Soria, ha decidit avui presentar la seva renúncia a les seves responsabilitats, així com renunciar a la seva acta de Diputat del Grup Parlamentari Popular després de la seva vinculació amb els Papers de Panamà.

En un comunicat, Soria afegeix que la renúncia es produeix "a la llum de la successió dels errors comesos al llarg dels últims dies, en relació a les explicacions de les meves activitats empresarials anteriors a la meva entrada en política el 1995".

Soria atribueix aquests errors a la "falta d'informació precisa sobre fets que van ocórrer fa més de vint anys; sense perjudici que tals activitats empresarials hagi tingut relació ni vincle de tipus algun amb l'exercici de tals responsabilitats polítiques".

Soria assenyala a més "el dany evident que la situació està causant al Govern d'Espanya, al Partit Popular, als meus companys de militància i als votants".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema