La princesa alemanya Corinna zu Sayn-Wittgenstein, amiga del rei Joan Carles I, apareix en els «papers de Panamà», que han estat difosos per diversos mitjans simultàniament, entre ells El Confidencial i La Sexta, i als quals ha tingut accés el Consorci Internacional de Periodistes d'investigació (ICIJ), que és el que ha realitzat la investigació. Corinna va intentar realitzar una operació de venda d'accions amb Mossack Fonseca a una societat situada a Wyoming a través de Gibraltar. Finalment, el procés no es va dur a terme perquè el despatx va dir que no estava legitimat per realitzar l'operació.

En els coneguts com a «papers de Panamà» també hi consta Pilar de Borbó, germana de Joan Carles I i tia del rei Felip VI, que va admetre que va ser titular d'una societat a Panamà amb el seu marit.

El Fons Monetari Internacional (FMI), el Banc Mundial (BM), l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE) i l'ONU van mostrar nous detalls del seu pla per intensificar la cooperació en la lluita contra l'evasió fiscal al món. Segons van anunciar aquests quatre organismes en un comunicat conjunt, han de portar a terme «discussions periòdiques sobre el disseny i l'aplicació dels estàndards internacionals en assumptes fiscals», i a més enfortiran el seu suport per al «desenvolupament institucional», oferiran «directrius» i «compartiran informació sobre activitats operatives». Gran part dels seus esforços se centraran a construir sistemes fiscals «efectius» en països en desenvolupament i evitar l'evasió fiscal.

Paral·lelament, Panamà va aprofitar la cimera sobre drogues de l'ONU per defensar els seus esforços contra aquest problema i les mesures que ha pres per evitar que el seu centre financer sigui utilitzat per al blanqueig de diners.

Després de la recent publicació dels «papers de Panamà», la cancellera panamenya, Isabel De Saint Malo, va dedicar bona part de la seva intervenció en aquest fòrum a destacar el «compromís amb la transparència» i contra les «activitats il·lícites i criminals» del seu Govern.