El tribunal que jutja el cas Nóos va acordar ajornar fins a la sentència qualsevol pronunciament sobre la petició formulada dimecres per la defensa de Diego Torres, que va demanar l'expulsió de Manos Limpias com a acusació popular per tenir «interessos espuris», de manera que el sindicat seguirà en la causa.

Després que Torres, amb l'adhesió de la defensa d'Iñaki Urdangarin, demanés l'expulsió de Manos Limpias, per la investigació que realitza l'Audiència Nacional de la cúpula del sindicat per presumpta extorsió, el tribunal va recordar que ja es va pronunciar sobre la legitimitat de Manos Limpias en l'acte del 29 de gener en el qual va resoldre les qüestions prèvies.

«El tribunal considera que no hi ha tràmit processal per emetre un pronunciament anticipat sobre la pretensió postulada per la defensa de Torres a la qual es van adherir altres parts i difereix qualsevol decisió a la sentència, que és la resolució amb la qual acabarà el present procediment», va assegurar la presidenta del tribunal, Samantha Romero.

L'advocat de Torres, Manuel González Peeters, va formular protesta per la decisió del tribunal i les defenses dels sis exalts càrrecs valencians s'hi van adherir. González Peeters va reiterar la seva sol·licitud i per fonamentar-la va fer referència a un acte de la secció desena de l'Audiència de Barcelona, del 23 de març del 2015.

Per altra banda, l'assessor jurídic de la Casa Reial, José Manuel Romero, que va recomanar a Iñaki Urdangarin el 2005 que abandonés l'Institut Nóos, va declarar davant l'Audiència de Palma que el marit de la infanta Cristina no va ser reticent a aquesta recomanació i de fet la va complir. «La pràctica i la realitat dels fets han demostrat que no solament no hi va haver reticència sinó que ho va complir», va precisar. Després que l'advocat del Rei recomanés a Urdangarin que abandonés l'Institut Nóos i prosseguís la seva activitat a través d'una fundació, el duc de Palma va crear la Fundació Areté. A Romero tampoc li va semblar adequada perquè reproduïa tant les activitats com l'estructura de Nóos.