C's rebutja permetre que el PP?conservi l'alcaldia de Granada

Respon a una invitació per a una reunió per part dels populars afirmant que avalarà el candidat del?PSOE

26.04.2016 | 07:20

El primer intent del PP local per dialogar amb Ciutadans un acord que li permeti conservar l'alcaldia va rebre ahir un cop de porta: el president provincial dels populars, Sebastián Pérez, va dirigir un escrit a Ciutadans convidant a una «reunió immediata», però el portaveu municipal de la formació taronja, Luís Salvador, va rebutjar la trobada argumentant que «arriba tard».
A l'escrit, filtrat parcialment pel PP als mitjans de comunicació, Sebastián Pérez es mostra convençut que està encara «vigent» l'acord que van signar el passat mes de juny els populars i Ciutadans mitjançant el qual es va facilitar l'accés a l'alcaldia de Torres Hurtado, en minoria després de les eleccions de maig, i en qualsevol cas estima que «després dels esdeveniments de les dues últimes setmanes» el Partit Popular, un cop dimitits l'alcalde i els regidors de Presidència i Urbanisme, ha complert les exigències plantejades per Ciutadans per al manteniment d'aquests acords, fet pel qual no hi ha cap raó objectiva per trencar-los».

Converses no iniciades
Divendres passat, el portaveu municipal del PP, Francisco Ledesma, anunciava l'imminent inici de converses PP-Ciutadans, en un context de diàleg que ja s'estaria produint en els nivells autonòmic i estatal. Salvador va negar els contactes i, abans de conèixer-se la carta que li ha dirigit el president provincial popular, reiterava que manté el full de ruta, consistent en donar suport a la investidura del candidat del PSOE, Francisco Cuenca.
Per contra, Pérez considera, en aquest sentit, que «els mateixos objectius comuns que teníem al juny, relacionats amb el desenvolupament de Granada, la generació d'ocupació a la ciutat i l'establiment de mesures de transparència en la gestió municipal i en els que, com saps, hem treballat en aquests mesos, segueixen vigents avui». El president provincial del PP destacava a la carta que «tampoc han canviat els greus obstacles que, per a la governabilitat i l'estabilitat de l'acció de l'Ajuntament, tindria un govern socialista en minoria absoluta o recolzat en un quadripartit».
El dirigent provincial del PP urgeix Salvador a actuar «amb promptitud» en defensa dels interessos generals de la ciutat i li planteja la «celebració immediata» de la trobada, que estaria liderada per part del PP pel secretari provincial, Santiago Pérez, i «per la nostra candidata a l'alcaldia, Rocío Díaz».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema