La magistrada titular del jutjat número 7 de Madrid, en funcions de guàrdia, va decretar la presó provisional comunicada i sense fiança per a Luis A.L., de 82 anys, per un suposat delicte d'agressió sexual contra la seva sogra de 101 anys. Aquesta és la decisió que la jutgessa va adoptar contra l'octogenari, que no té antecedents penals i que en principi no pateix cap problema mental.

Els fets van tenir lloc dimarts passat al domicili familiar, on residien l'home, la seva dona i la mare d'aquesta última, de 101 anys d'edat. Quan la dona del detingut va arribar a casa es va trobar el seu marit a la mateixa butaca que la seva mare, encara que ?ràpidament aquest, en veure la seva dona, es va moure al sofà. ?L'anciana presentava blaus als braços, el bolquer descol·locat i els cabells regirats, fet pel qual la seva filla va decidir trucar al 061.

Una ambulància va traslladar la víctima a l'Hospital Ramón y ?Cajal i un cop allà va confessar a la seva filla que el seu gendre l'havia violat. Des del centre mèdic es van traslladar els fets a la Policia Nacional, al mateix temps que la dona va presentar una denúncia contra el seu marit.