El secretari executiu de l'aliança opositora Mesa de la Unitat Democràtica (MUD), Jesús Torrealba, va rebre cops i cops de pedra per part de suposats chavistes quan encapçalava una marxa al centre de Caracas en protesta pels talls de llum. En un vídeo difós per la MUD al seu compte de Twitter s'observa com Torrealba és atacat amb pedres i cops per part de mitja dotzena d'homes que els opositors van identificar com a "oficialistes" mentre la policia no feia res per evitar l'atac.

La MUD va convocar una marxa fins a la seu de l'estatal Corporació Elèctrica Nacional (Corpoelec) per protestar pels talls de llum al país, especialment a l'interior, on s'han registrat apagades de més de 12 hores. "Tot va passar davant la mirada impàvida d'efectius de la Policia Nacional Bolivariana (PNB) presents al lloc", establia el comunicat de la MUD. Torrealba va escriure minuts després al seu compte de Twitter que "la manifestació pacífica condemnant les apagades va ser un èxit, però després d'acabar vaig ser agredit per un grup oficialista petit però molt violent".

El líder opositor veneçolà, Henrique Capriles, va assegurar que en dos dies de recol·lecció de signatures per iniciar el procés de referèndum per revocar el mandat del president, Nicolás Maduro, es van obtenir més d'un milió de firmes, molt per sobre de les 195.721 sol·licitades pel Consell Nacional Electoral (CNE). "Tenim en aquest moment 1.102.236 signatures, i el nombre creixerà una mica més, això diu que estem parlant que és probable que arribem aproximadament a vuit vegades més de les signatures que ens van ser requerides", va dir Capriles.

Per altra banda, el president de Veneçuela va anunciar que promulgarà un decret que buscarà "deixar sense efecte" qualsevol "sabotatge" que realitzi el Parlament contra "qualsevol ministre o òrgan del poder popular", en referència a la moció de censura aprovada contra el ministre d'Alimentació. "Aquests articles de la Constitució els revisarem per treure un decret per deixar-los sense efecte", va explicar.