Un policia nacional de Madrid va rebre el passat dia 17 una pallissa quan, estant fora de servei, va intentar retenir uns joves que havien robat un mòbil a l'estació de metro de Sol, els quals van aconseguir arrabassar-li la seva defensa i van apallissar-lo amb ella fortament.

L'agent, que precisament pertany a la Brigada Mòbil, destinada a protegir el transport públic, va sortir de treballar i, en entrar a un vagó del metro va veure un grup de quatre joves que li van semblar sospitosos i que després d'uns minuts van robar el mòbil a una noia.

El comboi va arrencar cap a l'estació de Lavapiés, on els presumptes lladres van baixar i van canviar d'andana per tornar a Sol, on el policia els va donar l'alto i els va demanar que s'identifiquessin, però aquests es van negar i el van insultar, de manera que l'agent va treure la seva defensa extensible.

En aquest moment els joves se la van arrabassar i van començar a colpejar-lo amb ella, cridant-li "et matarem". L'agent va ser apallissat fins que van arribar vigilants de seguretat del metro i companys policies que van detenir els quatre joves.