Una dona alerta gràcies als deures del fill que pateix maltractaments

05.05.2016 | 08:52

Una dona va alertar que patia maltractaments per part de la seva parella mitjançant una nota que va incloure entre els deures del seu fill i que va arribar a mans de la tutora del col·legi a Benalmádena (Màlaga), després de la qual cosa s'han pogut constatar els fets i s'ha dictat ordre d'allunyament contra l'home.
El subdelegat del Govern a Màlaga, Miguel Briones, va assegurar que la dona patia maltractaments físics i psicològics de la seva parella, que «s'ha acreditat que hi havia certs hematomes i senyals evidents de maltractament físic» i que «s'ha pogut constatar que es tractava d'un cas de violència de gènere».
Briones va explicar que la víctima va inserir una nota, una quartilla, en un llibre de text amb la qual va fer arribar a la tutora la situació que vivia, cosa que va fer a la professora «actuar de manera exemplar». També va aclarir que, en posar-se el cas en coneixement del Cos Nacional de Policia, es va decidir concertar una reunió amb la dona i després una tutoria amb el matrimoni, cosa que va permetre comprovar els hematomes.
L'home, d'origen uruguaià, va ser posat a disposició judicial i va quedar en llibertat, encara que amb la mesura cautelar de l'ordre d'allunyament i portant un dispositiu electrònic que se li ha col·locat a manera de control.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema