El tribunal que jutja el cas Nóos va avalar la presència de Manos Limpias en la causa en desestimar la petició de la defensa de Diego Torres a les jutgesses perquè comprovessin la veracitat de l'acta amb la qual el sindicat es va presentar. La presidenta del tribunal, Samantha Torres, va anunciar que no pertoca atendre el requeriment de Torres perquè ja consten els poders i documents que van servir al jutjat d'instrucció per aprovar la personació de «la part l'expulsió de la qual es pretén».

La jutgessa va destacar que no hi ha cap procediment judicial en què s'hagi declarat la falsedat o inexistència de l'acta de la junta directiva que Manos Limpias va aportar per avalar la seva personació en la causa. A més, el sindicat tampoc ha informat el tribunal de «cap circumstància que pogués constituir un obstacle en relació amb la seva personació en la present causa», va assegurar la jutgessa.

Amb la decisió, el tribunal del cas Nóos confirma la legitimitat de Manos Limpias per continuar en el judici: «En síntesi, el tribunal manté la decisió adoptada en ocasió de la inicial pretensió per la mateixa defensa», va dir la presidenta, recordant que Torres ja havia demanat l'expulsió del sindicat quan va ser detingut el seu secretari general per presumpta extorsió.

Per altra banda, l'empresa Aizoon va ser contractada per la Federació Internacional de Bàsquet (FiBA)?per a un projecte de desenvolupament del bàsquet 3x3 per als Jocs Olímpics per 106.000 euros perquè la societat era d'Iñaki Urdangarin, encara que el duc de Palma no va fer res per portar a terme aquest encàrrec perquè el van acabar desenvolupant diversos consultors.