El PSPV-PSOE va denunciar que l'exvicepresident i exconseller d'Hisenda Gerardo Camps (PP) va gastar 553.000 euros en àpats en restaurants de luxe entre 2007 i 2011, que es van carregar a la caixa fixa de la Conselleria, de la Societat Projectes Temàtics i de la Ciutat de les Arts. El portaveu adjunt del grup socialista a les Corts José Muñoz va dir que, «si ja és una barbaritat» l'import total, el detall de les factures és «més indignant», ja que «en els pitjors anys de la crisi» el PP vivia «molt bé» gràcies als diners dels valencians.

Les factures, moltes d'elles signades per Gerardo Camps, tenen un import mitjà de 400 euros, i inclouen vins de 40 euros l'ampolla, ampolles d'aigua de cinc euros i plats com filet de vedella, sashimi d'entrecot i chop suei de tonyina, que segons Muñoz mostren que el «paladar gastronòmic» de Camps «no es va ressentir» per la crisi.

El diputat va destacar que l'exconseller «era capaç en un mateix any de repetir local fins a en 125 ocasions», i que «pràcticament cada dia» anava a menjar per aquests preus «desorbitats», cosa que evidencia un ús «almenys poc ètic» dels recursos públics.

A més, va assenyalar que «tampoc va escatimar en un concepte una mica ambigu», anomenat «suggeriments», en el qual s'incloïen les propines, que «també anaven a compte» de l'erari públic.

Camps va anunciar la seva intenció d'emprendre accions penals contra el PSPV per haver difós informacions, segons el seu parer, «inexactes» sobre despeses en àpats de luxe entre 2007 i 2011. «He de dir que les referides societats públiques de la Generalitat no tenen l'anomenada pel portaveu socialista com a caixa fixa, no corresponent aquest concepte d'estructura comptable a les societats públiques mercantils», va dir.